Teknoloji

Forza Horizon 5 İçin Yeni Genişletme Paketi Geliyor

 
Resmi Forza Horizon Twitter hesabından yapılan bir paylaşımda, bir sonraki genişleme paketinin Forza Twitch kanalında yapılacak bir canlı yayın sırasında duyurulacağı belirtildi. Yayın 23 Şubat Perşembe günü 9:00 PT / 12:00 ET / 17:00 GMT’de gerçekleşecek.
 
Tweet, “Meksika’daki Horizon Festivali’nden sonraki büyük şey ortaya çıkmaya hazır! Tüm ayrıntılar için bu Perşembe gününü bekleyin.” o yazıyor.
 
Oyunun ilk genişletmesinin adı Forza Horizon 5: Hot Wheels idi ve Temmuz 2022’de piyasaya sürüldü. Adından da anlaşılacağı gibi, yayınlanan bu genişletme, yeni bir Hot Wheels oyuncak serisi temalı açık dünya alanı içeriyordu ve 10 yeni araba içeriyordu.
 
Genişletme aynı zamanda oyuncuların aralarından seçim yapabilecekleri 80 tip ray modülüyle kendi Hot Wheels parkurlarını tasarlamalarına, inşa etmelerine ve paylaşmalarına olanak tanıyordu.
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
bets10jojobet
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
istanbul escort